Notícies

Materials Brecor, patró del 7è Festival Internacional del Circ Elefant d'Or

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or comptarà aquest 2018 amb Materials Brecor com a patró. D’aquesta manera, volem donar suport a un esdeveniment que es celebra al territori. Aquest any el certamen arriba a la seva setena edició i es trasllada a la ciutat de Girona després de sis edicions a Figueres. Materials Brecor formarà part d’un grup selecte de mecenatge de l’esdeveniment com a patró del mateix i tindrà visibilitat a la lona d’entrada del Circ, als programes de mà i també dins la Carpa Vestíbul.

Com a deferència als nostres clients, sortejarem dues entrades per assistir a una funció properament al compte de Facebook, estigueu ben atents que poden ser vostres!

El Festival Internacional Elefant d’Or

Amb un  èxit aclaparador en les primeres sis edicions a Figueres, i amb més de 150.000 espectadors acumulats, del 22 al 26 de febrer aterra a Girona el 7è Festival Internacional de Circ Elefant d’Or.

L’esdeveniment aplega més de 70 artistes provinents d’11 països. Es tracta d’una competició en què seran avaluats per un jurat de 15 persones, configurat per directors i experts del món del circ de tot el món. Els tres moments més importants del Festival, les dues semifinals i la final, tindran lloc a la Gran Carpa. Aquest espai estarà situat al Camp de Mart de la Devesa i té capacitat per 2.206 espectadors. Si hi voleu assistir amb Brecor, ja ho sabeu: no us perdeu el concurs que properament obrirem al nostre Facebook!