Notícies

Any nou, cuina nova!

  • Glass
  • Kali

Comencem el 2018 amb més força que mai i és per això que reprenem el bloc de la nostra pàgina web. La voluntat d’aquest espai és parlar de productes propis –amb novetats, productes destacats, ofertes...– i també de tendències dins del món de l’interiorisme. 

Des de Brecor creiem que no hi ha millor manera d’iniciar la nova etapa que amb un anunci de la nova liquidació de cuines, per motius de canvi d’exposició, que portem a terme des d’aquest gener. En aquesta oferta s’inclouen dues cuines, la Glass i la Kali

La cuina Glass

Es tracta d’una cuina que té la illa i el taulell de color blanc. Com es pot veure a la imatge té una porta amb un marc d'alumini i un vidre temperat de 4mm, de color blanc mat. El taulell és de material Corian –fàcil de netejar i impermeable– i conté la pica integrada, sense cap junta.  El Forn, el microones, l’escalfaplats, els fogons d'inducció i el rentavaixelles integrat són de la marca De Dietrich

La nevera és integrada de la marca Liebherr, i la campana d'illa és la marca Guttman. Aquest model de cuina té tots els components necessaris en una cuina, tant els mobles com el taulell, i els electrodomèstics són de primeres marques i de màxima qualitat. També inclou el kit de reciclatge per a les escombraries, un coberter i separadors per als calaixos. 

La cuina Kali

Aquesta cuina és de color blanc, amb el taulell de color marró. La porta és  laminada de 22mm de gruix amb la vora recta, de color blanc mat. El taulell és de porcellànic de 12mm i de la marca Neolith, la pica és d'acer inoxidable. La placa d'inducció, el forn i el microones són de la marca Franke, mentre que la campana és de la marca Mepamsa. Inclou també el kit de reciclatge.

En aquesta cuina es pot fer alguna modificació demanant mobles extres, ja que no té nevera ni rentavaixelles. També es poden fer canvis amb algun electrodomèstic.