Notícies

Amb els interiors Brecor, el bany dels teus somnis és possible!

Avui dia, la tendència de l’interiorisme de les llars marca que s’opti per crear espais que serveixen per a diferents usos, sense estar obligats exclusivament a ser utilitzats per a una sola finalitat. Per exemple, els bany s'ha convertit en un espai vital multifuncional i en una zona privada de benestar on la composició dels elements és molt important.

És per això que a Brecor disposem de més de 2.000 m2 d’exposició on s’hi poden trobar totes les possibilitats en interiors: cuines, electrodomèstics, parquets...de tot! En aquesta entrada de bloc, però, ens centrarem en els banys.

El primer pas és escollir quins mobles formaran part del nostre bany. Agape, Falper, Edoné, Ibani...són només alguna de les marques que oferim a Brecor. Tots ells tenen estils molt diferents, si vens als nostres show rooms t’aconsellarem quin es pot adequar més a casa teva.

Llavors toca fer la tria de quins sanitaris escollim que vagin a joc amb els mobles. Podem optar per un estil més clàssic com Devon & Devon, que també en disposem en mobles de bany, o escollir un de més atrevit com la marca Laufen.

I ara toca parlar d’un aspecte més personal a l’hora de fer la tria: les dutxes. Disposem de banyeres, plats de dutxes i banyeres d’hidromassatge, totes les possibilitats pels gustos del client. Com podeu observar a les imatges, hi ha moltíssimes opcions a escollir, des del disseny personal d’Hidrobox a la qualitat i l’estil de Villeroy & Boch.

Finalment, l’atenció es centra en els accessoris i complements. En els petits detalls està la clau de tota composició, per això a Brecor tenim un ampli estoc de penjadors, saboneres i molts objectes més! Des de l’estil contemporani d’avantguarda de Cosmic fins a l’originalitat de Devon & Devon.

Ja ho sabeu, un món de possibilitats per al vostre bany, disponible a Brecor!